Kayseri Okulları

İLKÖĞRETİM HAFTASI AÇILIŞ PROGRAMIMIZ

Yeni bilgiler, aydınlık fikirler ve başarı dolu bir yılı daha yaşamanın heyecanıyla okulumuzun açılış törenini gerçekleştirdik.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımızda okulumuzda bu yıl göreve başlayan öğretmenlerimize hediyelerinin verilmesinin ardından ana sınıfı, 1, 5 ve 9. sınıf öğrencilerimizin sınıf öğretmenlerine temsili flamaları verildi. 2022-2023 Eğitim öğretim yılında okulumuzdan derece ile mezun olan öğrencimiz Merve SARIHAN’ın konuşmasının ardından İlkokul Müdürümüz Sayın Reyhan YİĞİT, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasını yaptı. Öğrencilerimiz, okul bahçemizde “ODTÜ Marşı” eşliğinde okullarına kavuşmanın keyfini çıkardılar.
Yeni eğitim-öğretim yılının tüm ODTÜ ailesi için sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr